FunBox > Lajk

Mračne tajne RODITELJSKIH VIBER GRUPA: Mame šalju seksi DONJI VEŠ, a tate su još veći HIT

Odličan podsetnik da pre svake poruke dobro razmislimo gde je i kome šaljemo

Izvor: K1info/nova.rs

17/12/2022 > 20:16

podeli vest:

Mračne tajne RODITELJSKIH VIBER GRUPA: Mame šalju seksi DONJI VEŠ, a tate su još veći HIT
Foto: Pexels.com


Fotografija na kojoj je zgodna žena u seksi donjem vešu, nikako nije smela da se nađe u roditeljskoj viber grupi, međutim to se dogodilo, zbog greške jedne mame. 

I dok se u Srbiji o ovim grupama uglavnom priča zbog nebrojenih informacija koje roditelji dele međusobno, pitanja koja kao da nemaju kraja, silnih pokušaja da se nađe jedinstveno rešenje za poklon učiteljici… Sada društvenim mrežama u Srbiji kruži jedna fotografija koja je privukla ogromnu pažnju zbog jedne fotke.

Ne društvenoj mreži Twitter, jedna mama u vrtićku viber grupu poslala je fotografiju kojoj tu nikako nije mesto – zgodnu ženu u seksi donjem vešu. I klupko se odmotalo.

Isprva su mngi mislii da je u pitanju mama koja je svoju golišavu fotku htela da pošalje nekom, pa je greškom poslala u vrtićku grupu svog deteta. Međutim, u pitanju je reklama za donji veš koju je žena najverovatnije htela da pošalje prijateljici i zatraži savet.

U svakom slučaju, to je pokrenulo pravu lavinu komentara i otvorilo Pandorinu kutiju.

Ispostavlja se da se nešto slično dešava i češće nego što mislimo.

Prema komentarima izgleda da može biti i dosta gore od ovoga.

Tako je jedna žena postavila snimak svog muza kako igra uz hitove devedesetih na nekoj njihovoj privatnoj pijanci. Tek sutra uveče je shvatila šta je uradila. 

I tatama se dešava da pogreše grupu. Tako je jedan otac, po sopstvenom priznanju, poslao fotografiju žene bez brusa koja peče paprike. I "ubo"  ćerkinu grupu iz škole.

On kaže da je jedina sreća to što je brzo obrisao, pa nisu svi roditelji videli njegov blam. 

Svi ovi primeri su odličan podsetnik da pre svake poruke dobro razmislimo gde je i kome šaljemo.

 

 

Ostavite komentar