FunBox > Lajk

Da li ZAMRZAVATE tečnost za sudove? Ako je odgovor "ne" - POČNITE ODMAH

Jedna vredna domaćica je sa svojim pratiocima na TikToku podelila video u kom je otkrila trik kako da što bolje skine fleke

Izvor: K1info/novosti.rs

03/12/2022 > 07:23

podeli vest:

Da li ZAMRZAVATE tečnost za sudove? Ako je odgovor "ne" - POČNITE ODMAH
Foto: Pixabay.com


Pored toga što ima široku primenu i što ga ima svako domaćinstvo, verovatno vam nije palo na pamet da deterdžent za pranje sudova zamrznete. 

Jedna korisnica TikTok mreže podelila je ovaj genijalan trik, sipala je tečnost za pranje sudova u silikonske kalupe (ili kalupe za led) i ubacila u zamrzivač.

@fabulosa_cleaning The BEST way to use LESS washing up liquid but with incredible (sensationally smelling) results. Freeze little tabs & add to sinks, washing & so much more. Tag someone who needs to try this 💖 find our washing up liquid in your local @B&M Stores #fyp #foryou #trending #viral #hacks #hack #cleaninghack #cleantok #cleaningtok #cleaning #clean #home ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Kada se deterdžent zamrzne u kalupima, dobićete univerzalne tablete za čišćenje mnogih površina. Na lakši način možete ukloniti masnoću i prljavštinu.

Sjajno mogu poslužiti za čišćenje tvrdokornih masnoća koje se talože na rešetkama rerne. Istrljajte rešetke kockicom zamrznutog deterdženta, pa isperite toplom vodom.

Uklonite mrlje sa stolnjaka i odeće na ovaj način ili ubacite u mašinu umesto tableta za pranje sudova.

 

 

Ostavite komentar