FunBox > Lajk

Ljudskoj GLUPOSTI kraja NEMA - devojka objavila OPASAN snimak pečenja MESA u TOSTERU

Na Internetu kruži snimak koji populariše nov i nezdrav trend pečenja mesa. To može da vam uništi kuću, upozoravaju vatrogasci

Izvor: K1info/mondo.rs

20/11/2022 > 12:11

podeli vest:

Ljudskoj GLUPOSTI kraja NEMA - devojka objavila OPASAN snimak pečenja MESA u TOSTERU
Foto: Printscreen/TikTok


Navikli smo da na društvenim mrežama viđamo razne fore i fazone, a koje dolaze od strane kako stručnih, tako i nestručnih ljudi. Ukoliko ne merimo triput, možemo vrlo lako da ugrožimo sopstveno zdravlje.

Pa tako, stručnjaci upozoravaju na od skoro popularan trend koji kruži na društvenoj mreži TikTok. Reč je o pečenju mesa u tosteru, a što može vrlo lako da dovede do požara u vašoj kući, ali i zdravstvenih problema.

Na snimku se vidi kako jedna korisnica hvataljkama vadi dva komada mesa iz tostera. Klip, koji je već pogledalo milion ljudi, izazvao je zabrinutost kod nadležnih i zbog nedovoljno pečenog mesa.

Londonska vatrogasna brigada je čak i na Tviteru podsetila ljude da koriste električne uređaje samo za njihovu namensku upotrebu.

"Ne spremajte meso u tosteru", napisali su oni.

Sam video pečenja mesa u tosteru, naišao je na osudu ne samo nadležnih lica, već i korisnika, s obzirom na to da je ova devojka prethodno spremala hamburger na pegli, viršle u mašini za sušenje veša i špagete i ćufte u kuvalu. Mnogi ljudi su označili poznatog kuvara, Gordona Remzija, u nadi da će joj slavni kuvar objasniti kako se sprema meso.

 

Ostavite komentar