FunBox > Lajk

Trendi bake objasnile ko je BOG I BATINA

Urnebesan snimak na kome tri bake igraju uz najveći klinački hit dokazuje teoriju da su godine, ipak, samo broj

Autor: žena.blic.rs

15/09/2022 > 07:40

podeli vest:

Trendi bake objasnile ko je BOG I BATINA
Foto: Pexels.com


Bitno je kako se u duši osećamo i godine su samo broj, su rečenice koje često čujemo. I zaista, nema ko u okruženju nema starije ljude koji u sebi imaju više života od onih jedrih i mladih koji bi trebalo da pucaju od živosti i snage.

Snimak koji kruži društvenim mrežama na kome se vide tri bake koje đuskaju  samo po ko zna koji put dokazuje tu teoriju.

Da su se održale u trendingu bake su dokazale time što su znale čak i pesmu Bog i batina, pa su "u transu" igrale sve vreme na jednoj proslavi. 

Koreografija, praćenje reči pesme pokretima, uživanje u životu i atmosferi i celokupan prizor starijih žena među tolikom omladinom izmamio je osmeh na lice svima koji su snimak videli.

I tačno se može primetiti da su bake živahnije od većine mladih prisutnih u istoj sali koji bi mogli da im budu unuci ili praunuci čak.

Pevanje u glas Bog i batina, princeza tatina, upozoravajuće "mlataranje" kažiprstom u duhu teksta i smisla pesme pokazali sam na delu da svako doba sa sobom može da nosi radost i lepotu života, kao i mogućnost prilagođavanja novim strujama i trendovima.

 

Ostavite komentar